FLYAB Мама, Рамка за снимки на Деня на майката, Дървена Рамка за снимки на Деня на майката, Подаръци за Деня на Майката, за майка от дъщеря си, рождения Ден на сина ми, ко?
  • New

FLYAB Мама, Рамка за снимки на Деня на майката, Дървена Рамка за снимки на Деня на майката, Подаръци за Деня на Майката, за майка

BGN 2.67

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Рамка за снимки на Деня на майката за мама】 : Рамка за снимки на деня на майката се отпечатва с надпис "Ти си майка, която всички искали да имат" и във формата на сърце с листенцаОтличен подарък за рамки за Деня на майката за майките на деца "дъщеря син". 【Фоторамка за Деня на майката】 : Размер на рамка за деня на майката е 7 "x 9" и подходяща за снимки с размер 4 "x 6".Идеалният подарък за Деня на майката за запис на важни моменти. 【Материал】 : Рамка за картини в фермерска къща е направена от дърво, винтажного класически дизайн, здрава и множество.С облегалка мольберта лесно постоянно да стои на масата. 【Лесна употреба】 : На обратната страна има 4 гъвкави кран, с помощта на които удобно сгъване или извадят снимки и да ги слага направо на масата. 【Подаръци за Деня на майката, за майка от дъщеря си син 】 : Рамка за снимки майки е подходящ за различни случаи, като подарък на майка ми за рождения ден, коледа, коледни подаръци за мама, подаръци майка си за Деня на благодарността, подаръци майка си за Деня на майката, подаръци от майка на дъщеря, подаръци за нова майка за жени, подаръци на жена си в друг ден от съпруга, подарък на майка ми за първи път или подаръци на майката. 【Рамка за снимки на Деня на майката за мама】 : Рамка за снимки на деня на майката се отпечатва с надпис "Ти си майка, която всички искали да имат" и във формата на сърце с листенца.Отличен подарък за рамки за Деня на майката за майките на деца "дъщеря син". 【Фоторамка за Деня на майката】 : Размер на рамка за деня на майката е 7 "x 9" и подходяща за снимки с размер 4 "x 6".Идеалният подарък за Деня на майката за запис на важни моменти. 【Материал】 : Рамка за картини в фермерска къща е направена от дърво, винтажного класически дизайн, здрава и множество.