Ipetboom Играчка за Коте на 5 бр. Имитация на Дъвчене е Забавна Играчка Плюшен За домашни Животни, Коте, Реалистична Кукла Във Форма Тизера, Риба, Интерактивен Съответст?
  • New

Ipetboom Играчка за Коте на 5 бр. Имитация на Дъвчене е Забавна Играчка Плюшен За домашни Животни, Коте, Реалистична Кукла Във Форма

BGN 35.40

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАБАВНА ИГРАЧКА ЗА КОТКИ - , подобряване на взаимодействието между вас и вашите котки, изграждане на по-тесни отношенияИГРАЧКА за КОТКИ-РИБИ - Събуди котката и я отърва от настроението и стреса.ИГРАЧКА за ДОМАШНИ КОТКИ - Прекарвайте време със своите домашни любимци, помагайте им да отслабнете, правете спорт, за да си домашни любимци са здрави, да се избягва проблеми с теглото.Играчка за дъвчене от домашни котки-играчка за игри с котки, Този дизайнерски наподобяващи на риба прави тази играчка-риба от коча по-реалистична.Това ще ви е много забавно на вашите котки.ИГРАЧКА от коча билка е за КОТКИ - тя Също предпазва мебелите от наранявания, котката ще привлече тези забавни играчки от коча билка.Пратката включва 5 играчки за котки Особености -пакета включва коча билка : играчка ще накара вашите уморени котенца се радват мятому шарику. - Предложете на добри играчки, играчки за котки, за да се забавляват и да се отървете от надоевшей играчки-коли за котки. -Произведен от материал, безопасен за котки, когато той дъвче играчка-риба от коча билка, плюшено животно за нейната племенница от коча билка. - Цвят : Смесена играчка от коча билка е за котки. -Размер : Около 18x5x3 см /7.18 инча играчка за коте от коча билка. - Събуди котката и свалете от него настроение и стрес Памучен играчка за домашни котки.