Резервни части въздушен компресор, Детайли Въздушен Компресор за Безмасляного въздушен филтър Шумозаглушител на Въздушен компресор, Адаптер Съединител G1/2, Ауспу?
  • New

Резервни части въздушен компресор, Детайли Въздушен Компресор за Безмасляного въздушен филтър Шумозаглушител на Въздушен компресор,

BGN 52.95

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Лесна инсталация】 този въздушен филтър може лесно и директно да зададете на въздух, чудесен аксесоар за въздушен филтърЗначително спомагат за повишаване на ефективността на въздушния филтър и дълголетие.Подходящ за въздушен филтър без масло. 【За въздушен компресор】 Този заглушител на ауспуха въздушен компресор, който може да се прилага впускному дупката на въздушен компресор, може ефективно да блокират прах, влага на въздуха, за да се намали шума при работа. 【Резервни части въздушен компресор】 Това е чудесен вариант за намаляване на шума на вашия филтър и е отлична възможност за замяна.Перфектни аксесоари за въздушни филтри, доста лесни за инсталиране. 【Размер】 Около 50 x 50 x 20 мм /2 x 2 x 0,8 инча. 【Широко се използва 】 Широко се използва на всмукателните отверстии въздушни филтри, могат значително да намалят шума при вземане на въздух. например, вентилатори, въздушни компресори, котли, выпускное дупка, генератори, помпи и изпускателни отвори;.Описание : Това е чудесен вариант за намаляване на шума на вашия филтър и е отлична възможност за замяна.Перфектни аксесоари за въздушни филтри, доста лесни за инсталиране.Широко се използва на всмукателните отверстии въздушни филтри, може значително да се намали шума за всмукване на въздух.