Безжичен контролер VOYEE, съвместим с Microsoft Xbox 360 Slim /PC на Windows 10/8/7, с Подобрени джойстик /двоен амортизатором (бял)
  • New

Безжичен контролер VOYEE, съвместим с Microsoft Xbox 360 Slim /PC на Windows 10/8/7, с Подобрени джойстик /двоен амортизатором (бял)

BGN 12.26

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Широка съвместимост】 безжичен контролер VOYEE е съвместим с Microsoft Xbox 360 / Slim, Windows PC 11/10/8/7 (Забележка : за свързване на контролера с конзола Xbox360 и PC трябва да се използва безжичен приемник). 【Супериорна гейм контролер】 Актуализиран 360 безжичен контролер с нови леви и десни спусъка и по-чувствителни, с джойстик и бутони - бързо реагира на команди на играча, без забавяне. 【Зашеметяващ игрите】 Безжичен контролер VOYEE за PC осигурява контрол трясък и автоматично вибрационни обратна връзка в зависимост от играта, която подобрява процесът на игра и отговаря на вашите лични предпочитания. 【Ергономичен дизайн】 Контурите на ръкохватката са проектирани по такъв начин, че вашите ръце е по-удобно да я държа в продължение на дълго време, разстояние, безжично управление на 30 фута осигурява по-голяма свобода и приятна игра. 【Че получавате】 безжичен контролер VOYEE black 360 / PC, ръководство на потребителя, изискана опаковка, нашата беспроблемная 12 месеца гаранция и приятелско обслужване на клиенти. Включете consol/PC. Поставете батерията : .Поставете батерията в отделението отделение (на батарейном отделение отбелязани с положителен и отрицателен стълбове на батерията) и да го поставите в гнездото на задната част на контролера.4 индикатор на бутона HOME на контролера ще мига бързо. Поставете приемника : . Поставете приемника в USB порт на конзолата / КОМПЮТЪР, и зеленият индикатор на приемника бързо замигает. Състоянието на сдвояване : .Индикатори контролер и адаптер ще започне да мига в продължение на 3-5 секунди.След сдвояване led контролер и приемника продължава да изгори (безжична връзка); индикатор на приемника мига в продължение на 10 секунди и след това изгасва (кабелна връзка).Забележка : Ако след изпълнение на горните стъпки автоматично сдвояване с контролер не е изпълнено, моля, натиснете и задръжте бутон свързване на контролера в рамките на 2 секунди; контролер влиза в режим на сдвояване, и индикаторът на бутона HOME ще започне да мига бързо.