Luxshiny 1 бр. Абсорбатор с Купол за Торта Cakey Butter, Форма За печене на кекс, Капак за Хранене, Палатка, Витрина за Десерт, Капак За Заваряване, Прозрачен Капак за Хранене, П?
  • New

Luxshiny 1 бр. Абсорбатор с Купол за Торта Cakey Butter, Форма За печене на кекс, Капак за Хранене, Палатка, Витрина за Десерт,

BGN 9.78

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Акрил, хранително-вкусовата поликарбонат БИСТРА ХРАНИ ПОКРИТИЕ - Висока прозрачност и високо качество на материала.Защитно покритие за десерт, капак за подаване на храна.НАСТАВКА-SMOKEHOUSE ЗА ЗАВАРЯВАНЕ - Тънка конструкция, благодарение на която я е лесно да се деформира и тя е годна за съхранение на продукти.Кутията за тортата е лесна за използване, че ще ви даде още по-голямо удоволствие от изпичане, по-удобни за употреба.СТЪКЛЕНА КАПАЧКА - уникална форма, красива и елегантна, за декорация на кухня. купол за заваряване.ВИТРИНА в СТЪКЛЕН КУПОЛА и студено, уникална кухненски прибори за вашето здраве.V Прозрачна куполна капак.ТОРТА - Прозрачна дымчатая капак за продукти - Нашата капак за продукти предпазва храната от замърсявания и помага за запазване на тяхната свежест.Пратката включва 1 x капак за хранене Характеристики -Размер : 31,50 X31,50 X16,00 см./12,38 X12,38 X6 на кутията за храна. - Нашата капак, за да се храните предпазва храната от замърсявания и помага за по-дълго ги запазете свежи. -Материал : Капачка от димен стъкло от акрил хранително поликарбонат - Произведен от висококачествени материали издръжлив, практичен и безопасен акрилни капачка-клош. - Придава елегантност десертам, тортам, вечеринкам с дегустация на коктейли и вина и т.