SOLUSTRE на Червени и Сини Очила, Червени Слънчеви Очила, Детски слънчеви Очила с Поставка, Очила за деца, Новост, Слънчеви Очила, Коледна Новост, Очила за Фойерверки, Оч?
  • New

SOLUSTRE на Червени и Сини Очила, Червени Слънчеви Очила, Детски слънчеви Очила с Поставка, Очила за деца, Новост, Слънчеви Очила,

BGN 1.67

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3d картонени очила : ?, Предназначени за интернет-изображения с анаглифами, DVD-та с 3 D-анаглифами (филми), пръстови анаглифов и всякакви други червени / сини изображенияОчила-анаглифы : Леки и преносими, ги компактен размер улеснява переноску, вземете ги със себе си по всяко удобно за вас място.Червено-сини очила с анаглифами : ?? ОЧИЛА за 3 D филми с анаглифами Идва в големи количества от 100 броя, за да отговарят на вашите различни нужди. Очила за игра на 3 D филми : ? се Използват за гледане на 3 D (червени и сини цветове) в Интернет, на DVD-дискове, видеокассетах VHS и широковещательном телевизията (анаглиф).Точки от картон хартия : ?Насладете се на празника - Можете да ги използвате, за да гледате 3 D щампи, телевизионни предавания, клипове, с анаглифами, снимки в Интернет и видео, и на много други публикации И преди всичко на вашите любими филми.Пакетът включва 100 x 3 D очила Особености - Изглежда модерно и готино, полезни инструменти за 3 D филми или клипове, червени и сини очила с анаглифами. - Това също може да се гледа 3 D-списания, комикси, снимки с анаглифами в Интернет и печатни издания, а също и червено-синя картонени 3d очила. - Това е 3 D бумажно-картонени очила, които можете да носите със себе си, където и да отидете anaglyph red blue.