Таймер за обратно отброяване TWENTY5 SEVEN 7,5 см; Визуален таймер за 60 минути, 1 Час – Инструмент за обучение в класната стая, Офис среща, Механичен Часовник за обратно отб?
  • New

Таймер за обратно отброяване TWENTY5 SEVEN 7,5 см; Визуален таймер за 60 минути, 1 Час – Инструмент за обучение в класната стая,

BGN 0.33

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ Визуален тъмно син диск ] след време са тъмно синьо диск изчезваДостатъчно голям, за да се види отдалеч.Лесно следите на времето.Помага дори и най-малкото да се разбере, колко време остава. [Механични основната] никога не трябва да се замени батерията.Задължително започвайте таймер всеки път, преди да инсталирате минути за обратно отброяване. [Силен звуков сигнал], даващи да се разбере, когато времето изтече. [Идеален образователен инструмент по време] най-Добрият инструмент, за да помогне на децата да разберат концепцията за време.Препоръчва на родителите и учителите, особено специално образование и на учителите началните класове. ٭Не е подходящ за потребителите, които са чувствителни към тикающему звук. [Технически характеристики] Размери 7,5x7,5 инча.Батериите не са необходими.Управление с една ръка.Струва само по себе си / виси на стената / залепен към магнитни повърхности.