Храни и растения, които са токсични за котки и Кучета, Магнит за хладилник - Защита от отравяне на домашни любимци - с помощта на безопасни магнити - 5x7 инча.
  • New

Храни и растения, които са токсични за котки и Кучета, Магнит за хладилник - Защита от отравяне на домашни любимци - с помощта на

BGN 4.79

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ ЗНАЙТЕ, ЧЕ е ОПАСНО - Списък на най-добрите храни и стайни растения, които са токсични за котки и кучета ✅ ЗНАЙТЕ, ЧЕ е БЕЗОПАСНО - Списък на обичайните хранителни продукти и стайни растения, които са безопасни за кучета и котки. ✅ Незаменим магнит за хладилник е идеално място за всеки собственик на котка или куче. ✅ ГИГАНТСКИ МАГНИТ с Размери 5 x 7 инча, дебелина 25 мм. ✅ КАЧЕСТВО - Този магнит е висококачествен ламиниран равновесие и поставили в холодильникам, картотечным шкафове, битова техника, търговски слот машини, запирающимся шкафчикам и всяка друга метална повърхност.Произведено в САЩ.За да се справят с домашни любимци, която е отравлено храна или растение, може да бъде плашеща ситуация.Кучета и котки са склонни да отидат по всички подред.Въпреки че любопитството е част от природата, той също така може да ги направи болни или още по-лошо.