Кожата На Косата На Скалпа Детектор На Кожата На Главата, Детектор На Фоликула Скалпа 1000-Кратно Увеличение На Анализатор На Здравето На Фоликула Скалпа Цифров Анал
  • New

Кожата На Косата На Скалпа Детектор На Кожата На Главата, Детектор На Фоликула Скалпа 1000-Кратно Увеличение На Анализатор На Здравето

BGN 0.67

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Откриване на косата в кожата на главата : Детектор на фоликула на кожата на главата е предназначен за откриване на коса, с бяла led източник на светлина и 1000-кратно увеличение, за да ви помогне да наблюдавате състоянието на кожата на главатаДетектор на косата в кожата на главата Компактен размер : Детектор на косата в кожата на главата лек и компактен, лесен за носене и използване, и може да се използва като портативен микроскоп за пътуване.Детектор на кожата на главата Подходящ продукт за кожата на главата : 1000-кратно детектор на коса, на кожата за анализ на здравословното състояние и увреждане на косата, след това можете да предложи на своите клиенти свързани с тях продукти.Мултифункционален детектор фоликула на кожата на главата : детектор на коса, на кожата с висока разделителна способност и ясни изображения, позволяващ ви да разберете своя скалпа, косата и кожата, също така е подходящ за порцелан, марки и монети.Здравето на фоликула на кожата на главата Широко се използва : тестер за коса върху кожата, който позволява лесно да разберете състоянието на кожата на главата и да получите по-научни теста, подходящи за салони за красота, мрежи салони за красота, фризьорски салони и т. Параметри : Тип на продукта : детектор на косата на скалпа Материал : ABS Светлочувствителен чип : HD цветен CMOS Разделителна способност на изображението : standard 640x480, максимално 1600x1200 (2 m) - Резолюция на изображението : Standard 640x480, максимално 1600x1200 (2 M) Фокусно разстояние : ръчно регулиране, от 8 мм до неограничен Увеличение : 1000x Поддръжка на пристанищата : USB 3.

Item Type:
Hair Scalp Detector
Material:
ABS
Photosensitive Chip:
HD Color CMOS
Image Resolution:
Standard 640x480, maximum 1600x1200 (2M)
Image Resolution:
Standard 640x480, maximum 1600x1200 (2M)
Focal Length:
Manual adjust, 8mm to unlimited
Magnification:
1000X
Port Support:
USB 3.0, USB 2.0, and USB 1.1
Supported System:
For WINDOWS XP, VISTA, 7, 8, 10 32bit and 64bit
Light Chips:
8pcs
PackageList:
1 x Skin Hair Detector:
1 x Bracket :
1 x CD :
1 x Micro USB Port:
1 x Type C Port :
1 x Corrective Ruler:
Notice:
1. Do not disassemble the product to avoid electrostatic breakdown of the accurate chip.:
2. Do not use organic solvents to cleanse products.:
3. Do not touch the lens with fingers to avoid scratches and dirt on the surfaces.:
4. When used outdoors, avoid high temperature and high humidity to prevent short circuit of electronic devices. This product does not have waterproof function, please avoid rain and water.:
5. If any foreign matter or water/liquid enters into the product, please remove the USB cable first and send it to the maintenance center for repair. Do not handle it by yourself.: