Zerodeko 4 бр. Папка По Домовете, Тенис на Притежателя за Чекове, Щипки За Бележки, Стенен монтаж Алуминиева Сплав, Сребърна Стъклена Пързалка, Стенни Стойка За билети, С?
  • New

Zerodeko 4 бр. Папка По Домовете, Тенис на Притежателя за Чекове, Щипки За Бележки, Стенен монтаж Алуминиева Сплав, Сребърна Стъклена

BGN 17.65

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стойка за проверки : ?Монтиране на скоба за банкноти ясно показване и подреждане на вашите билети ви позволява веднага да се запознаете с информацията.Титуляр скоба за водене на бележки : ??Употреба за фактуриране в МЕНЮ - Алуминиева плъзгаща се стойка за проверки, държач за щипки за чековых билети, държач за кухненски режийни, захват за табове, поставка за дисплей за ресторант, офис, кафенета, кръчми, барове, изящна изработка и креативен външен вид осигуряват популярност и практичност на притежателя на билета.Кухненски подвижните поставки за чекове : ?ПОСТАВКА за КУХНЕНСКИ БИЛЕТИ Тази поставка за билети е лесен за дизайн, но практичен за използване, че ще ви осигури приятно преживяване употреба.Алуминиева поставка за чековых билети с клипс за банкноти, за офиса, ресторанта.Държач за проверки : Този титуляр за билети е прост дизайн, но практични за използване, че ще ви даде един добър опит за използване.Държач за бележки : Този притежателят не е толкова лесно ръжда, сребристо.Урежда чекове, билети, разписки, фактури, бележки, списък със задачи и поръчки.Списък на пакетите 4 x Стенни стойка за билети Характеристики -Цвят : сребърен държач за поръчка -Материал : алуминиев държач за проверки -Размер : 40,00 X4,00 X1,80 см. / 15,72 X1,57 X0 титуляр за билети. - Е изработен от алуминиева сплав, която издържа на висока температура, може да ви служи като поставка за временни раздели. - Задължителен елемент за зает кухня, което позволява на майстор-готвачите проверка на поръчки и убива своите кулинарни работа.