Вертикална Мишката Жичен Мишка, Ергономична Детска Вертикална Оптична Мишка RBG с 11 Програмируеми Бутони, 5-позиционни клавишни превключватели Коромыслом, 10000 Max DPI, ?
  • New

Вертикална Мишката Жичен Мишка, Ергономична Детска Вертикална Оптична Мишка RBG с 11 Програмируеми Бутони, 5-позиционни клавишни

BGN 11.90

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Ергономичен вертикален дизайн】 Тази вертикална мишката за цел да помогне на потребителите да намалят напрежението в мускулите и дори премахване на щети, причиняемые традиционните компютърни мишки в продължение на много годиниБолката в китката, умора в раменете, синдром на карпалния канал и тендинит - всичко това може да облекчи или, в много случаи, често се премахнат. 【5-позиционен джойстик】 Интегрирано управление на позициониране.Един рокер е равно на 5 клавиши.Управление на палеца за изпълнение на операция "напред, назад, наляво, надясно, надолу".Подходящ за различни видове игри, като FPS, MOBA, MMO и т. 【Висока точност, най-доброто от игрите 】 Оборудван с хазартни сензор PAW3325 с резолюция от 10000 точки на инч, 100 IPS, ускорение 20 G, 5000 кадъра в секунда.Тази вертикална детска мишка е невероятна точност и бързина.Осигурява отлична чувствителност към проследяване, за да получите максимума от най-натоварен на геймплея. 【5 секции с регулируема резолюция на инч】 Всяка секция разполага със светлинна съвет, 1500-2500-4000-7000-10000 точки на инч, с 4 индикатора DPI, на първия индикатор-това е първият показател, вторият показател-това е вторият показател . На пета предавка (10000 точки на инч) горят 4 показателя. 【11 програмируеми бутона】 Тази вертикална кабелна детска мишката разполага с 11 програмируеми бутона.Подкрепа за редактиране на макроси, можете да настроите всички функции на бутоните с помощта на софтуер за програмиране в съответствие с различните нужди на различните игри.Вграден склад : С функция за съхранение, вградена памет 128 KB, лесно съхраняване на данни настройки, при зареждане на запазена последна плачевното състояние, други компютри, можете да използвате директно, без да се притеснявате. 【Ергономичен вертикален дизайн】 Тази вертикална мишката за цел да помогне на потребителите да намалят напрежението в мускулите и дори премахване на щети, причиняемые традиционните компютърни мишки в продължение на много години.Болката в китката, умора в раменете, синдром на карпалния канал и тендинит - всичко това може да облекчи или, в много случаи, често се премахнат. 【5-позиционен джойстик】 Интегрирано управление на позициониране.Един рокер е равно на 5 клавиши.Управление на палеца за изпълнение на операция "напред, назад, наляво, надясно, надолу".Подходящ за различни видове игри, като FPS, MOBA, MMO и т. 【Висока точност, най-доброто от игрите 】 Оборудван с хазартни сензор PAW3325 с резолюция от 10000 точки на инч, 100 IPS, ускорение 20 G, 5000 кадъра в секунда.Тази вертикална детска мишка е невероятна точност и бързина.Осигурява отлична чувствителност към проследяване, за да получите максимума от най-натоварен на геймплея. 【5 секции с регулируема резолюция на инч】 Всяка секция разполага със светлинна съвет, 1500-2500-4000-7000-10000 точки на инч, с 4 индикатора DPI, на първия индикатор-това е първият показател, вторият показател-това е вторият показател .