Количка за OMOONS Cart Квадратна Количка За подреждане на бельо, Компактна Количка За подреждане на бельо, Здрава Мобилни Количка за съхранение на бельо със Сменяеми То?
  • New

Количка за OMOONS Cart Квадратна Количка За подреждане на бельо, Компактна Количка За подреждане на бельо, Здрава Мобилни Количка

BGN 169.32

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вие сте имунизирани срещу повреди, аварии, подмяна и ремонт, както и от случайна повредаXcover удължава гаранцията на производителя.Специализирана поддръжка : Квалифициран ремонт – на дома си или в ремонтном центъра. Подмяна на предмети, които е невъзможно да оздравее, или изплащането за всяка банкова сметка. 94% Вземания е взето от януари до юни 2022 година. Бъдете сигурни в нашата проста подаване на искове, поддръжка 24/7 и липсата на излишни плащане.Не са обхванати от : предшестващи повреда, износване, щети, причинени от Dutransit (Щети от транспорт ще бъдат премахнати).Щедри условия за анулиране : Лесно откажете поръчка в срок от 45 дни от очакваната дата на доставка, за да получите пълно възстановяване.Защита се предоставя на жителите на Великобритания на възраст над 18 години. За повече информация се обърнете към Информационното документ за застрахователна продукта и Условията на тази политика.