Зарядно устройство за контролер PS4 4 в 1 [Обновена версия], Четириядрен ниво на зареждане, 3 зарядни устройства с USB интерфейс за Sony Playstation 4/PS4/PS4 Pro/PS4 Slim/PS Move с led индикат?
  • New

Зарядно устройство за контролер PS4 4 в 1 [Обновена версия], Четириядрен ниво на зареждане, 3 зарядни устройства с USB интерфейс

BGN 3.00

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Станция за бързо зареждане 4 в 1】-Тази зарядно устройство за PS4 с 4 порта (2 контролер PS4 / 2 PS Move), специално разработена за контролер PS VR / PS4, удобна за зареждане и съхранениеСъхранявайте зарядното устройство, се поддържат чисти и спестете място.И може бързо да бъде напълно заредена.(Съвет : За едновременно зареждане на няколко устройства, моля, използвайте адаптер 5 В 2!). ?【Щепсела и да играе】- Кога да заредите вашата дръжката на PS4 или PS Move, включете ги към съответния порт за зареждане, а след това включете ги към всеки USB порт или DC от PS4 или КОМПЮТЪР, можете успешно да се зарежда, просто, удобно и бързо!. ? 【Подобряване на качеството на】-Абсолютно нова актуализация на качеството, в контролера PS4 използван материал ABS, продукта по-здрав и издръжлив, с вграден чип за защита, не е нужно да се притеснявате за перезаряде/нагрее прекомерно/ претоварване работен ток/ пренапрежение/ кратък замыкании/претоварване такса.Как да ви осигури безопасен и траен зарядно устройство за Ps4 - това е нашата вечна задача. ?【Led индикатор за зареждане】- Тази зарядно устройство за контролер PS4 с интелигентен led индикатор.Ако контролер PS4 или PS Move се зарежда, индикаторът ще светне в червено.Когато те са напълно зарядятся, индикатор ще светне в зелено, за да можете да разберете, дали те са заредени. ?【100% удовлетвореност на клиента】 - Клиент - това е Бог, вашият висококачествени пазаруване и добро използване - това са нашите цели.Разбира се, ако имате някакви въпроси след закупуване на нашите продукти.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние веднага ще решим проблема. ?【Станция за бързо зареждане 4 в 1】-Тази зарядно устройство за PS4 с 4 порта (2 контролер PS4 / 2 PS Move), специално разработена за контролер PS VR / PS4, удобна за зареждане и съхранение.Съхранявайте зарядното устройство, се поддържат чисти и спестете място.И може бързо да бъде напълно заредена.(Съвет : За едновременно зареждане на няколко устройства, моля, използвайте адаптер 5 В 2!). ?【Щепсела и да играе】- Кога да заредите вашата дръжката на PS4 или PS Move, включете ги към съответния порт за зареждане, а след това включете ги към всеки USB порт или DC от PS4 или КОМПЮТЪР, можете успешно да се зарежда, просто, удобно и бързо!. ? 【Подобряване на качеството на】-Абсолютно нова актуализация на качеството, в контролера PS4 използван материал ABS, продукта по-здрав и издръжлив, с вграден чип за защита, не е нужно да се притеснявате за перезаряде/нагрее прекомерно/ претоварване работен ток/ пренапрежение/ кратък замыкании/претоварване такса.