Нека да скачат и да играят! Покани За Рожден Ден, Покани, Картички За Рожден Ден На батут (брой 20) С Конвертами, Декорирани в стил Покани Картички За момчета и Момичет?
  • New

Нека да скачат и да играят! Покани За Рожден Ден, Покани, Картички За Рожден Ден На батут (брой 20) С Конвертами, Декорирани в стил

BGN 30.05

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Количество : 20 покани и 20 пликовеРазмер : покани картички са с размери 4 х 6 инча.Първокласен материал : покани картички, изработени от хартия с покритие, отпечатани с двойно страна, трайни и лесни са пълни с различни видове дръжки.Дизайн : атрактивен цвят, добре представени подробности, достатъчно място за попълване, отлично прекарайте време на парти с тази покана.Количество : 20 покани и 20 пликове.Размер : покани картички са с размери 4 х 6 инча.Първокласен материал : покани картички, изработени от хартия с покритие, отпечатани с двойно страна, трайни и лесни са пълни с различни видове дръжки.Дизайн : атрактивен цвят, добре представени подробности, достатъчно място за попълване, отлично прекарайте време на парти с тази покана.