Гнездо Маслен филтър FANGZI, 7 бр., Определени Гнезда За Гаечен ключ за Маслен филтър, Комплект Инструменти За Ръчно преместване на 3/8 инча, Устройство За Филтриране на ?
  • New

Гнездо Маслен филтър FANGZI, 7 бр., Определени Гнезда За Гаечен ключ за Маслен филтър, Комплект Инструменти За Ръчно преместване

BGN 0.67

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Штамповочное формовъчни от утолщенного сплав, момент на висока температура на втвърдяване, антикорозионна обработка на повърхността на инструмент с висока якост 7шт в комплекта, маркиране и спецификации на ясна и лесно различимая, и може да се използва в съответствие с реалните потребности.Включва размери гнезда маслен филтър, 24 мм 27 мм, 29 мм, 30 мм, 32 мм, 36 мм и 38 мм. Можете да изберете в зависимост от вътрешния диаметър, лесно заменяемый маслен филтър машини, подходящи за различни модели автомобили. външен патронник с шестоъгълни глава с диаметър 3/8 инча може да се прилага до един гаечен бан с квадратна глава с диаметър 3/8 инча и може да работи в различни работни условия.Штамповочное формовъчни от утолщенного сплав, момент на висока температура на втвърдяване, антикорозионна обработка на повърхността на инструмент с висока якост. 7шт в комплекта, маркиране и спецификации на ясна и лесно различимая, и може да се използва в съответствие с реалните потребности.Включва размери гнезда маслен филтър, 24 мм 27 мм, 29 мм, 30 мм, 32 мм, 36 мм и 38 мм. Можете да изберете в зависимост от вътрешния диаметър, лесно заменяемый маслен филтър машини, подходящи за различни модели автомобили. външен патронник с шестоъгълни глава с диаметър 3/8 инча може да се прилага до един гаечен бан с квадратна глава с диаметър 3/8 инча и може да работи в различни работни условия.Характеристики : Штамповочное формовъчни от утолщенного сплав, момент на висока температура на втвърдяване, антикорозионна обработка на повърхността на инструмент с висока якост. 7шт в комплекта, маркиране и спецификации на ясна и лесно различимая, и може да се използва в съответствие с реалните потребности.Включва размери гнезда маслен филтър, 24 мм 27 мм, 29 мм, 30 мм, 32 мм, 36 мм и 38 мм.