Ziqi 3 БР. Клещи с извити зъби, които определят менгеме (10 инча) с кусачкой за тел, Огъната челюст за стягане, захващане, усукване и добив, от хромованадиевой стомана, ко?
  • New

Ziqi 3 БР. Клещи с извити зъби, които определят менгеме (10 инча) с кусачкой за тел, Огъната челюст за стягане, захващане, усукване

BGN 14.39

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Високо качество на РЪКОХВАТКИ за менгеме : Щипки за менгеме са изработени от висококачествена термично обработено хромованадиевой стомана се отличават с висока издръжливост и не се деформира Никелированное покритие устойчиви на корозия и ръжда. 10-ИНЧОВ ръкохватка EAGLE GRIP : Класически спусъка със закалени зъби осигурява максимална сила на фиксация и ви позволява да заснемате различни форми, под всякакъв ъгъл.БЪРЗО ОСВОБОЖДАВАНЕ на : Клещи с извити зъби, оборудвани защитени лост за бързо освобождаване.Защитен хонорар осигурява бърза и сигурна работа Когато клещи напълно регистрирани, пусна дръжката не е лесно. Извита гъба е идеална за стягане, захващане (Макс = 20 000 Н), усукване и добив, отточна тръба на шарнирна връзка винт регулира налягането в зависимост от изискванията към работата и остава регулиран за многократна употреба.Ако имате някакви съмнения или недоволство клещи с 10-инчов менгеме, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Високо качество на РЪКОХВАТКИ за менгеме : Щипки за менгеме са изработени от висококачествена термично обработено хромованадиевой стомана се отличават с висока издръжливост и не се деформира. Никелированное покритие устойчиви на корозия и ръжда. 10-ИНЧОВ ръкохватка EAGLE GRIP : Класически спусъка със закалени зъби осигурява максимална сила на фиксация и ви позволява да заснемате различни форми, под всякакъв ъгъл.БЪРЗО ОСВОБОЖДАВАНЕ на : Клещи с извити зъби, оборудвани защитени лост за бързо освобождаване.