Стол за коленопреклонения SCDBGY Ygqbgy с ортопедичен седалка от болки в гърба, изкуствена кожа, ръчно регулиране, помага за предотвратяване на болки в копчике, Стол за к?
  • New

Стол за коленопреклонения SCDBGY Ygqbgy с ортопедичен седалка от болки в гърба, изкуствена кожа, ръчно регулиране, помага за предотвратяване

BGN 1.00

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Размер : 46*40* (61 ~ 68 см) ★ Нашите столове за коремни преси имат перфектен ъгъл, благодарение на което теглото се разпределя равномерно по цялото тяло, се върти остава прав и изравни, а на колене, икрам и задните си части комфортно през целия ден. ★ Това ще ви позволи да запазите гърба си изправен и постепенно се променят седнало положение.Това ще намали болката във врата и гърба, предизвикани от продължителната сидением по време на работа, обучение или игри.Когато се почувствате предимствата на това, вие ще съжалявате за това досега. ★ Ергономичен стол - нашето най-новия ергономичен стол за коленете.Отпускане на бедрата до положение да се накланя напред, стол може да остане вертикални и правилно подравнени с гърба, раменете и врата. ★ Ако сте уморени от болки в гърба и други свързани с тях проблеми, моля ви, вземете един от нашите столове.Подобряване на своя живот и повече го ползват!. Размер : 46*40* (61 ~ 68 см) Рамка : дървен скелет Кара ли ви да поддържа стойката си в продължение на дълго време имате болка в гърба по време на обучение или на работа?Все още се притеснявате, че не може да се определи неправилна поза седнал?Сега не е нужно да се мисли за тези проблеми.