4 бр. Комплект Силиконови Мисок за Смесване, Маска за Смесване на бои, Купа за Смесване на Стоматологични Материали, Хигиена на устната кухина, Зъболекарски Инструм?
  • New

4 бр. Комплект Силиконови Мисок за Смесване, Маска за Смесване на бои, Купа за Смесване на Стоматологични Материали, Хигиена на

BGN 0.67

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен от висококачествен силиконов материал, безопасно и действително нетоксичен, здрава и гъвкава, трайни в употреба 4 купи за смесване на различни размери за всякакви вашите нужди могат да се използват за смесване на стоматологични материали, маски за лице или боя.За многократна употреба, не е лесно да могат да бъдат планирани деформация или излому, може да се пере многократно, удобен и практичен.Не само като купа за смесване, но и за приготвяне на билки, пипер, сосове, сол, подправки, мед, сода за хляб и т. ниско тегло и малки размери, той не заема много място, лесно се съхраняват и пренасят.Изработен от висококачествен силиконов материал, безопасно и действително нетоксичен, здрава и гъвкава, трайни в употреба. 4 купи за смесване на различни размери за всякакви вашите нужди могат да се използват за смесване на стоматологични материали, маски за лице или боя.За многократна употреба, не е лесно да могат да бъдат планирани деформация или излому, може да се пере многократно, удобен и практичен.Не само като купа за смесване, но и за приготвяне на билки, пипер, сосове, сол, подправки, мед, сода за хляб и т. ниско тегло и малки размери, той не заема много място, лесно се съхраняват и пренасят. Изработен от висококачествен силиконов материал, безопасно и действително нетоксичен, здрава и гъвкава, трайни в употреба. 4 купи за смесване на различни размери за всички ваши нужди, могат да се използват за смесване на стоматологични материали, маски за лице или боя.

Item Type:
Mixing Bowl Set
Material:
Silicone
Quantity:
4pcs
Small Size:
Approx. 3 x 3 x 2.5cm / 1.18 x 1.18 x 0.98in 
Medium Size:
Approx. 4.5 x 4.5 x 3.5cm / 1.77 x 1.77 x 1.38in 
Large Size:
Approx. 5.5 x 5.5 x 4.5cm / 2.17 x 2.17 x 1.77in 
Extra Large Size:
Approx. 6.5 x 6.5 x 5cm / 2.56 x 2.56 x 1.97in
Package List:
4 x Mixing Bowls: