Висококачествен кожен калъф Verizon OEM, една чанта-кобур, Отточна тръба на шарнирна връзка колан, подходящ за AT & T, LG Thrill 4G, AT & T Motorola Atrix HD, AT & T Motorola Moto X - (Идва с универсалн?
  • New

Висококачествен кожен калъф Verizon OEM, една чанта-кобур, Отточна тръба на шарнирна връзка колан, подходящ за AT & T, LG Thrill

BGN 43.40

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Обект 1 : Оригинален кожен калъф VerizonКорица премиум качество с модела на Verizon # UNILPDASDPCH4. Мека подплата и защита от драскотини, вградени въртящи кожен колан на 180 градуса. Магнитна закопчалка за улеснение.Отвор за пръста в долната част на корпуса за по-лесно изваждане.Предназначен за перфектно към вашия телефон, както и удобни магнити на устройството осигуряват отлично прилепване.Идва в насипно състояние опаковки. Забележка : Не може да бъде гарантирано, че вашият телефон е подходящ, ако на него има и друг случай, например, силикон или ТВЪРД.Позиция 2 : Универсална поставка за телефон : Гъвкави и регулируема поставка за телефон с размерите на кредитна карта, която се побира в чантата си. Забележка : Тази поставка е безплатно и може да бъде в различни цветове и с прилага върху нея рисунки.Описание на ПАРАГРАФ 1 : Дръжте телефона, защитена от страна на талията с помощта на универсалната кожа своята практика Verizon Wireless Universal.Този кожен калъф изглежда страхотно и отлично предпазва вашия смартфон от падане и надраскване.Скрити магнити предпазват вашия телефон и осигуряват лесен достъп, когато трябва да извадите телефона от своята практика.Вътрешната повърхност от микрофибър предпазва вашия телефон от надраскване, вътре в своята практика.На задния панел има въртящ се на 180 градуса колан, който може да се приложи практически за всичко. Забележка : Не може да бъде гарантирано, че вашият телефон е подходящ, ако на него вече има и друг як калъф, като otterbox и т.