2 бр. Гъвкави за Употреба за масло Инструментална Плоча Произволна форма, Сгъваеми Силиконови Източване на Фуния за Източване на масло На Леки автомобили, Камиони, ?
  • New

2 бр. Гъвкави за Употреба за масло Инструментална Плоча Произволна форма, Сгъваеми Силиконови Източване на Фуния за Източване на

BGN 2.67

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔ Гъвкава сливная фуния DIY : Маслоотражающему инструмент може да придаде различна формаАко вашата сливная тръба е на неудобно място, със сигурност е полезно да се излее масло в кофата и да се улесни изпълнението на работата. ✔ Гъвкав и сгъваем : лесно се поддава на корнизи за създаване на идеална фуния за смяна на маслото по поръчка.Повторно използване хиляди пъти.Неговата лека денивелация, трапецовидна форма може да се промени на формата на фуния или канавката, за да реши проблемите си с дренаж и проводимост масло. ✔ Реконструкция и дълъг живот : Вътрешната част на маслен филтър, без фуния е изработен от силиконов материал, който е гъвкав и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне, той не избледнява, има добра здравина и може да се използва многократно, в продължение на дълго време. ✔ Лесно почистване : Гъвкава фуния за масла за инструмент е много лесно за почистване.Просто избършете с кърпа малко домакински почистващи средства и обезжиривателей, за да го запази в чистота. ✔ Широк спектър от приложения : двигателят има мазителна фуния е подходящ не само за източване и зареждане на леки автомобили, камиони, мотоциклети, атв, промишлено оборудване, косачки, вилочных мотокари и друго оборудване, но и за почистване на тревни площи и за отводняване на градински воронок. ✔ Гъвкава сливная фуния DIY : Маслоотражающему инструмент може да придаде различна форма.Ако вашата сливная тръба е на неудобно място, със сигурност е полезно да се излее масло в кофата и да се улесни изпълнението на работата. ✔ Гъвкав и сгъваем : лесно се поддава на корнизи за създаване на идеална фуния за смяна на маслото по поръчка.Повторно използване хиляди пъти.Неговата лека денивелация, трапецовидна форма може да се промени на формата на фуния или канавката, за да реши проблемите си с дренаж и проводимост масло. ✔ Реконструкция и дълъг живот : Вътрешната част на маслен филтър, без фуния е изработен от силиконов материал, който е гъвкав и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне, той не избледнява, има добра здравина и може да се използва многократно, в продължение на дълго време. ✔ Лесно почистване : Гъвкава фуния за масла за инструмент е много лесно за почистване.Просто избършете с кърпа малко домакински почистващи средства и обезжиривателей, за да го запази в чистота. ✔ Широк спектър от приложения : двигателят има мазителна фуния е подходящ не само за източване и зареждане на леки автомобили, камиони, мотоциклети, атв, промишлено оборудване, косачки, вилочных мотокари и друго оборудване, но и за почистване на тревни площи и за отводняване на градински воронок.