Високоскоростна карта памет 8GB Class 10 SDHC Team 20 MB/s. Най-бързата карта на пазара за PANASONIC HDC-TM20 HDC-TM300. В комплекта е включен и безплатен високоскоростен USB адаптер. Идва с.
  • New

Високоскоростна карта памет 8GB Class 10 SDHC Team 20 MB/s. Най-бързата карта на пазара за PANASONIC HDC-TM20 HDC-TM300. В комплекта

BGN 7.07

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висока скорост на трансферДостигне максимална ефективност.Префект за снимане във формат HD и киносъемке.Четец на карти с памет All in one с елегантен и уникален дизайн Hot deals 4 less ще ви помогне да прехвърлите вашите филми и снимки на вашия лаптоп или настолен компютър.Доживотна гаранция.Карта SDHC капацитет от 8 GB предлага висока скорост на трансфер на данните и по-голяма капацитет, което е оптимално за употреба с най-модерни мултимедийни устройства, съвместими с SDHC.Използвайте максимално потенциала на вашето устройство със скорост 10 клас за съхранение и трансфер на снимки и видео.Голям капацитет на паметта в комбинация с увреждания висока скорост на последователно четене осигуряват висока производителност.Карта SDHC идеален за снимки с висока резолюция и запис на HD видео и висока скорост на последователно снимане в бързи движения.